Novo
Vidalista 80mg

Vidalista 80mg

17.00€
1 tabla
33.00€
2 table
70.00€
5 tabli
130.00€
10 tabli

Za porudžbine preko 50€ besplatna dostava

Vidalista 80mg Black je najbolji, najjači i najfikasniji proizvod u našoj ponudi.

Proizvod je renomiranog svjetskog proizvodjača “Centurion Labaratories” koji dolazi iz Indije. Potpuno je prirodan preparat i mogu ga koristiti ljudi izmedju 18 i 64 godina života. Pruža efekat do 36 sati.

Vidalista 80mg Black je jaka tableta koja vam pomaže da savladate elektilnu disfunkciju. Aktivni sastojci u Vidalista Black su Tadalafil, L-Arginine, Žensen, Vitamin B6 i Folna kiselina. Tadalafil, L-Arginine i Žensen pomažu u podizanju protoka krvi u odjedjeno područje promovišući pravilnu erekciju. Vitamin B6 pomaže tijelu da se izbori sa erektilnom disfunkcijom tako što poprinosi potrebne hemikalije kao što je proizvodnja hormona. Folna kiselina radi sa Vitaminom B6 tako što drži crvena krva zrnca pod kontrolom.

Vidalista 80mg Black je jedan od klinički dokazanih PDE5 inhibitor terapija koja doprinosi muskaracima maksimalnu erekciju  i održavanje erekcije pogodnu za seksualni odnos. 

KAKO UZETI VIDALISTA 80mg BLACK

Vidalista 80mg Black tableta se generalno uzima cijela, oralnim putem uz čašu vode. Naša preporuka zbog jake doze od 80mg je pola tablete i čak možda jedna četvrtina.

Vidalista 80mg Black može da se uzme 30 min do sat vremena prije planiranog seksualnog odnosa. 

KAKO FUNKCIONISE VIDALISTA 80mg BLACK

Vidalista 80mg Black koristi Tadalafil kao primarni i aktivni sastojak ali takodje sadrži druge sastojke koji podrzavaju jaču erekciju putem hormona. Pomaže u opuštanju mišića i tkiva u karličnom podrucju. Širenjem krvih sudova uklanja začepljenje arterija i održava protok krvi u penisu. 

Povećani protok krvi do penisa pomaže muškom tijelu u održavanju erekcije duže nego obično. Zbog toga možete duže da izdržite i uživate u zdravom seksu. Vidalista 80mg Black je efektivnija nego bilo koji drugi preparat za erektilnu disfunkciju iz razloga zato što deluje brže, jače i efekat drži vise nego 36 sati. 

DOZIRANJE VIDALISTA 80mg BLACK

Vidalista 80mg Black sadrži Tadalafil, koji se koristi prilikom erektilne disfunkcije i dostupan je u vise jačina i oblika i treba se davati samo na recept. Uvek se konsultujte sa vašim ljekarom vezano za trajanje, učestalost i doziranje tablete. 

NUSPOJAVE VIDALISTA 80mg BLACK

Blaže ili umjerene nuspojave su moguće prvih mjesec konzumiranja Vidaliste 80mg Black.

ISTAKNUTE NUSPOJAVE

-Zamućen vid

-Glavobolja

-Zapušenost nosa 

-Crvenilo

UPOZORENJE ZA VIDALISTA 80mg BLACK

Vidalista 80mg Black moze da prouzrokuje osećaj vrtoglavice, pospanosti, umora ili smanjenja budnosti. Ako Vam se ovo desi, nemojte da vozite.

-Tadalafil može da smanji krvni pritisak i kombinovanje sa alkoholom može dodatno da podstiče ovaj efekat. 

-Pacijenti sa bubrežnim oboljenjima trebaju da konzumiraju Vidalista 80mg Black sa oprezom. Moguće prilagodjavanje doze. Molimo Vas konsultujte se sa Vašim ljekarom.

-Pacijenti oboljeli od jetre trebaju da konzumiraju Vidalista 80mg Black sa oprezom. Moguće prilagodjavanje doze. Molimo Vas konsultujte se sa Vašim ljekarom. 

-Konzumiranje Vidaliste 80mg Black se ne preporučuje pacijentima oboljelim od teške bolesti jetre.

ČUVANJE VIDALISTA 80mg BLACK

Vašu Vidalistu 80mg Black trebate držati u blisteru sve do uzimanja, u hladnom i suvom mestu gde je temperatura ispod 30 stepeni celzijusa.

PAKOVANJE

Jedna kutija sadrži 10 tableta.

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.

PROIZVOĐAČ

Centurion Labaratories Pvt. Ltd., G-6, B. I. D. C. Industrial Estate, Gorwa, Vadiwadi, Vadodora-390016, Gurajat, India.

Sve naše proizvode dostavljamo na teritoriji Beograda i Novog Sada u roku od 1-2h od primanja porudžbine.

Sve naše proizvode na teritoriji Srbije dostavljamo brzom postom u roku od 24-48h od primanja porudžbine.

Svaku Vašu porudžbinu pakujemo u neutralni paket,tako da samo Vi znate šta je u njemu.

Plaćanje se vrši prilikom isporuke narudžbine direktno osobi koja vrši isporuku (kuriru).

DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi ovog proizvoda, možete nas pitati putem sledeće kontakt forme: